Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Sunday, November 4, 2012

Jom berkenalan!

Tak ada kerja ke apa?
Update blog je ni.
Tolonglah study!

Salam. Hi!

Haa. Pelikkan tiba-tiba banyak post baru. Hehe. Update blog ni bukan boleh suka hati. Katalah time tu tak ada idea, memang merapu la tulisnya. Tapi bila ada idea, macam-macamlah idea nak tulis. Ada one of my friend, kalau nak tulis blog, mesti kena tulis atas kertas dulu. Means macam kena design idea tu on paper then baru boleh implement kat blog. So, menulis ni kena ada idea, experience and yang penting confident. Heee~

Anda kenal saya? Yakin anda kenal saya? Tak susah la nak kenal saya sebab saya ni mudah dikenali dengan social networking, Bak kata mama saya, dia tak risau saya ada kat mana pun sebab saya akan selalu update dalam social network dimana sahaja saya berada. Social networking ni ada banyak baik dan buruknya. Tinggal kita nak handle.

Bagaimana nak kenal saya? Senang saja. Make sure anda berkawan dengan saya dalam:

FACEBOOK


TWITTER


INSTAGRAM


FOURSQUARE


BLOGSPOT


P/s: Pssst! Agak-agak boleh kenal saya tak? :)

2 comments:

NUNU EERA said...

ok la dpt update blog slalu.. i skrg ni mls kot nk update blog.. msa byk jer.. hehhe..

Ms Whatever~ said...

Nama pun studentkan. Ada masa update, kalau tak bersawang. hehe