Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Thursday, July 23, 2009

Heroin kah aku??? huhu

Unbelievable???believe it...
23 july 09/6.30pm...
Im heroin of malaysia...
hahaha

Heroin Malaysia of the year is Puteri Hanani..hehe...Kejadian bermula ketika aku sedang menunggu seseorang di Mcd KL Central. Sedang aku duduk menunggu tu, belakang aku adalah sepasang mat salleh dgn luggage yg byk dan dgn careless nye si'gf' meletakkan handbag nye begitu sahaja di tepi kerusi diatas lantai.

Secara tak sengaja, aku ternampak seorang lelaki yg bukan warganegara kita telah mengambil handbag si'gf' ni dan memasukkan beg tersebut ke dalam 1 beg bsr yg dibawa bersama peragut tersebut. Lalu aku ngn beraninya btanya kepada mat salleh tu, 'is it ur bag here jz now'. Memang ngarut la aku kne speaking mngejut ni. Mat salleh tu ngn kelam kabut mcari peragut tersebut. Aku dgn berani pn turut sama mcari dan mengejar. Tp malangnye, x dpt lak sbb aku x nampak muka si peragut tu. Aku juz nmpk dr blakang je.

Aku dgn pantas mbantu si'gf' ni g balai polis tp dgn x semena2 ternampak Pak Polis di depan Air Asia (sebelah Mcd tu). Ai Encik Polis, muka Encik dh la macam x paham english, tambah plak cm x nk mbantu. Encik tu telah memalukan malaysia je taw. Laz2 ada seorang mamat dtg dr dlm Air Asia tu tgur,'nape abg wt keje lembab sgt? wat malu Malaysia jek'. Korang tahu tu sape? Zamarul Hisyam dowh. Wah..terpegun dan terpaku sketika. Diana Rafar pn ada dlm tu. Zamarul tu pn agak bengang ngn polis yg lembab. Aku pn dh siap sound Encik Polis tu. Dh la pnt blari kejar pragut yg x dpt tu. Aku x tahu la pengakhiran cite tu sbb aku x terlibat sama dh setelah puas blari.huhu. Aku x kira, aku tetap HEROIN...

2 comments:

apis said...

woo bagos2.. awk adalah antare rakyat malaysia yg prihatin..hehhehe..

Ms Whatever~ said...

huhu..sy tahu itu..
ni la pngalaman yg plg best..
cm drama lak rs..
;)