Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Thursday, May 5, 2011

Anak kucing lagi..

Enam ekor anak kucing
meow..meow..meow
Total: 10 ekor anak ekor kat rumah ni.. aduish


Start malam tadi around 12am, ada la dengar bunyi anak kucing meow meow meow kat belakang rumah. Nak try tengok tak berani sebab macam dah malam sangat. Kot la pengganggu ke kan. Seram wey...


Then pagi tadi, saja la tengok belakang rumah, aduhai... ada enam ekor anak kucing bergelimpangan. Nervous aku tak tahu apa nak buat.

Bermulalah kerja yang memenatkan. Firstly kena mandikan ibu si anak2 tu. Tak pernah lak aku kenal ibu kucing ni. Then kena angkat anak2 kucing tu masuk kotak. Eee.. cam pegang tikus. Geli kot!!! Dah settle tu, kenalah kemas tempat dia beranak. Ad
uhai...


Nak simpan kucing-kucing tu macam dh bersepah je kucing kat rumah aku ni. Anak-anak Hayley pn tak terjaga. Apa nak buat ni???




Hero kat rumah~ Rooney




Ni Hayley dan Anak-anak






Kucing yang baru melahirkan anak malam tadi

( tak tahu nak bagi nama apa, any suggestion? )







ADA SESIAPA NAK ANAK-ANAK KUCING DAN

IBUNYA NI TAK???

(kesian tp dah banyak kucing kat rumah ni. Tak mampu nak bg kasih sayang nnt)

4 comments:

shahimi said...

hero baring atas cadar power puff girls tu!!
gile jambu~
hahahaha

Ms Whatever~ said...

ish.. biar la.. jambu kan.. muka rock hati jambu.. hahaha

Arief Imran said...

nakkkkkk

Ms Whatever~ said...

betol nak ni???? srious ke??