Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Sunday, January 16, 2011

Paintball..??

fun but pain..
army ke aku??
hahaha.. BEST!!!
This is my first experience join this game. Best memang best. Selalu main futsal je kan but today I played PAINTBALL kat extreme park. Ni pun sebab classmate aku sorg ni yang gila paintball ajak main. So, apa lagi, try je la kan.. ;)
On that day, yang join the game are Mamat, Sham, Eriq, Ezzad, Alif, Fiziq, Azman, and ME la!!! haa.. nampak kan semuanya lelaki. Ingat ada la girls yang join gak tapi x ada pula. Its ok. Let move a step untuk try this kind of game. Start dengan briefing by the trainer kat xtreme park tu. Then bersiap sedia pakai pakaian keselamatan and bersedia untuk berperang. SUMPAH aku takut bila nampak org attack nak tembak aku. Sanggup aku sorok belakang tong lama-lama. Haha.

Even only me girl yang main at that time, nampak la yang aku ni x membantu sangat tapi kalau tengok secara fizikal aku la yang macam paling hebat, betul tak kawan-kawan ku yang join???? huhu.. Dengan seluar koyak rabak, lutut, kaki and tangan koyak-koyak. Amik kau. hebat la konon. But still hebat bila the last game which is 5th game, team aku berjaya menang. Yay!! (padahal tukar team masa last game.. haha)


Anyway and anyhow, I like this game but this is not my major such FUTSAL!!

* The heroin of the day. :)

p/s: Bila nak main futsal ni??? ;(

2 comments:

shahimi said...

my heroin~
nnt kite paintball lg nk?hehe

Ms Whatever~ said...

hahaha.. yr heroin ek???
x mo dh.. FUTSAL je ok..