Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Saturday, July 17, 2010

ups.. new sem..

mcm x prepare pape..
haa.. apa nk buat ni..

Ok..now i in 4th sem. Even subject sem ni 7 je tapi rs mcm x ready nk go through sem ni. Nak kata mcm x cukup cuti, maybe kot. huhu. Start cuti sem smpai la abih cuti, kejeee je. Then ni la jd. Tak cukup rehat ke??? huhu

Sem ni aku and my all gf (Puncak Peers) stay kat rumah sewa. Actually sebelah kolej je. First impression, aku suka rumah ni! tapi x tahu la dalam suka tu akan ada duka ke kan. Hope not!!

Besides ada all my gf, im happy here coz ada Johny and Alice. Siapa tu?? Will introduce to u soon.. ;)



2 comments:

shahimi said...

dulu ada dua..sekarang tinggal satu..

Ms Whatever~ said...

tu x sengaja la.. isk3..