Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Saturday, August 28, 2010

Hati Cakap-cakap

Bila hati berkata,
Mulut terdiam dan otak berfikir,
Bila otak selesai berfikir,
Mata menjadi mangsa kepada air mata.


Hidup mcm roda. Kadang-kadang kita dibawah dan kadang-kadang kita diatas. Bukan senang utk berada diatas dan sgt senang utk kita berada dibawah. Its all happened so sudden. Without im asking for that, aku dh berada dibawah. Its hard for me utk terima semua ni. Tapi I need to face all those things dgn sebaik-baiknya. Biar la dr luar org nampak kita happy and like no problems at all but in a real life, aku dh x bolah be happy like others. Air mata je la jd teman hidup yg tak kan boleh berpisah dgn aku.

Aku bukanlah seorang yang sgt kuat utk face all the problems tp itu la kehidupan kan? aku kena juga hidup mcm org lain. Go to class, berkawan dgn org, have my own bff, my own fmily and my only one. I dont want to make org lain susah hati and aku tak nak mnyusahkan hidup org lain dgn problems aku sekarang. Yang penting, all those people around me, takkan pergi jauh dr hidup aku. I need them to support me without knowing what had happened to me.

Seriously, to someone that i really love, thanks coz support me. You always be my side in whatever happened. About last night, i really appreciate it and now i know what is love actually. You are totally different like other guys i know before. I really hope to have your heart till end.

4 comments:

Khalidah Khair said...

uhuk2...eh sakit tekak r plak tiba2...
huhu...
"kawan yg baik adalah kawan yg mampu membuat kamu ketawa dan mampu menangis bersama-sama kamu..."
aku bukanlah kwn yang sempurna dan terbaik tuk ko..tapi aku janji yg aku akan cuba untuk berada disamping kau saat kau memerlukan bahu untuk meluahkan segalanya...
=)

Ms Whatever~ said...

thx syg.. kte jauh tu je mslh skg.. klu cm dlu kte dkt, mmg kte slalu jmpa.. i miss that time..

miss chilala said...

kong kong kong *bunyi batuk kokol~~
mwhahaha.. ilove ayat2 terakhir post nie
:)

Ms Whatever~ said...

hahahaha.. apa la ko dana.. segan aku..
huk3