Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Sunday, March 14, 2010

Ahmad Albab??? siapakah anda....????

AHMAD ALBAB???
wujud ke???
admirer.. hahaha.. lawak jek..


Adoy.. Sape la AHMAD ALBAB ni.. Kepada sesiapa ada information psl this person, tlg la let me know.. Al-kisah nye bmula cmni........

AHMAD ALBAB ni start contact aku around past 2 years. Dgn loghat kelantannya, nsb baik ada Kak Mine (my ex-roomate kt segamat dulu) yg ley tolong ckp kelantan. Aku mmg x faham apa la kan. Then lama AHMAD ALBAB ni senyap sampai la dlm sebulan ni dia contact aku blk. nasib baik dlm phone aku save nama dia 'AHMAD ALBAB-1 MAY' (1 May tu date dia start kacau aku.. huhu). Sebab tu aku tahu tu dia...

Time dia contact balik tu la dia start explain yang dia 1st time tgk aku kt metro point kajang past 3 years. Time tu aku dip part 1 kat jhr and member2 high school kajang aku still in upper 6. So, mmg time cuti sem aku rajin la ke kajang pas mmb2 aku ni abih sekolah. AHMAD ALBAB ni kata dia cinta pandang pertama la kononnya kat aku ni. Siap dia kata kadang2 memang tuggu aku kat Metro Point tu. Nasib dia baik, dpt la tgk aku, nasib x baik, x de la aku kat Kajang tu. Pastu dia try cr no phone aku dr member kpd member kpd member member member member... haha.. Bape byk member daa.. Last2 dpt no celcom aku.
Yang menambah kepelikkannya lg ni, ley plak dia tahu umah aku specifically, kereta apa ada kt umah, barang dlm umah aku, nama adik aku, no phone mama, adik aku, and umah aku.. waduhh.. stalker nok.Plus dia ley tahu skang ni aku study mane and kos apa. amik kau nanie...

Then td (13 Mac 10), dia call aku and mama aku ckp ngn dia. Tp dia tetap ckp nama dia AHMAD ALBAB. Adoy. x tahu la sape dia ni. yang aku tahu asal dia Kelantan, stay sekarang kt Damansara, keje kt TM, and no phone dia 019-36922**, 03-798160** & 03798383** (ofis no rs nye dua2 ni).. and AHMAD ALBAB ni kata dia tahu psl aku pn sebab dia keje celcom, means dia ley trace sume tu.. memang tipu r tu kan...

Kepada kawan2 ku di Kajang mahu pun Semenyih, sesiapa yg ada bertanyakan pasal aku or no phone aku dlm masa 3 tahun ni and agak2 aku mmg x kenal dia, tolong let me know aku k. please kwn2..





2 comments:

ayiehazari said...

hehe ... ur secret admire tu ...

Ms Whatever~ said...

lawak la words tu.. haha