Ini Cerita Saya

My photo
Selangor, Malaysia
Simple:Talkative:Love my Si Putih much:Nerdy:Eat like monster:Good driver ever:Eldest in a family:Mummy's and Daddy's sweet daughter:What else??? Mr Gajah's EHEMMMMM.

Sunday, September 13, 2009

Segamat 2007-2009

Segamat??
x de pape tp tetap ada kenangan..
best ke?? ;)

end of this year, kita semua akan bpecah. Kalau jumpa nx year pn, masing2 dh lain2 kos tp aku doakan kita tetap 1 kos. Aku akan rndu kat kowg sume. Kowg la yg kuarkan aku dr kepompong. huhu. thanx guys..
tahun ni la bru aku rapat and kenal kawan2 yg best. rugi rasanye x kawan ngn korg dr part 1. tp x pe, masa yg ada ni pn tetap aku have fun. byk benda kita dh wat sama2 kan?? tgk bola 3am, overnite kat melaka, mandi laut, makan kat maple (intrested..srius!!), main kad and byk lagi..
this post are xpecially for Dana, Riff, Ain, Sha, Anesh, Ayu, Fara, Diba, Linda, Mimi, Shen, Fizic, Syafiq and member D6 E2 also E1 la... ;) (sape yg x de nama kt cni sorry ek?? remind aku nama kowg.. x tingat la dh weng ni.. huhu)





4 comments:

Ai Adachi said...

harap ko xlupakan aku sampai bile2.

haha..entry yang sgt sedih
xsmpai 2 bulan je la lg
duduk kat uitm johor nie.

dh dpt rse bahang saat paper last mesti sume org nk nangis2
haa..xsuke!

Ms Whatever~ said...

msti la aku x lupakan ko..
aku x kan lupakan kwn2 aku...
trust me babe!!!

sedey kan???
3 tahun ni rs cm kjp sgt....
;(

reriff. said...

eh ko jgn lupe aku kn da jni degree ngan ko.. jgn la ngis.. i always be at ur side honey

Ms Whatever~ said...

huk3.. yela.. promise babe???
kwn2 lain pn taw...